Skip to main content
Terug naar overzicht

Containerverhuur Pelt

Containerverhuur Noord-Limburg

Terra Works heeft al vele jaren ervaring met het plaatsen, verhuren en afhalen van containers. We verhuren containers aan bedrijven en particulieren in Pelt en alle omliggende gemeenten Hamont-Achel, Lommel, Bocholt, Peer en Hechtel-Eksel.

Besluit u een afvalcontainer te bestellen bij ons, dan kunnen wij u garanderen dat uw afval op de juiste manier weggegooid zal worden op een milieuvriendelijke manier. 

Opgeruimd staat netjes

Afhankelijk van de soort en de hoeveelheid afval plaatsen wij in overleg met de klant de juiste container, waarbij wij altijd zoeken naar de voordeligste en milieuvriendelijkste oplossing zodat u dit niet hoeft te doen.

Onze containers zijn uiterst geschikt om te gebruiken tijdens een verbouwing, tijdens afbraakwerkzaamheden, inclusief een egalisering van grondverkaveling én het afvoeren van allerhande afvalresten. Wij bieden onze services aan aan particulieren en bedrijven, voornamelijk in regio Noord-Limburg rondom Pelt.

6 redenen waarom je moet huren bij Terra Works

   • Binnen 24u op locatie: bij ons krijg je 100% garantie dat juw container binnen de dag wordt geleverd. Wij zijn de snelste in de regio!
   • Snel en betrouwbaar: onze klanten kennen ons door de snelle service en stiptheid die wij dagdagelijks bieden.
   • Ook in het weekend: zelfs in het weekend wordt uw container binnen de dag geleverd. Wij zijn altijd bereikbaar zodat we u altijd van dienst kunnen zijn.
   • Goedkoopste in de regio: wij bieden de scherpste prijzen aan in de regio Noord-Limburg. Dit door onze vele jaren ervaring in de sector.
   • Alle soorten afval: onze containers zijn geschikt voor zuiver en onzuiver steen- en betonpuin, zand, groenafval, houtafval, asbest en restafval.
   • Altijd de juiste oplossing: wij zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met jarenlange expertise en knowhow in de sector. Hierdoor bieden wij telkens oplossingen op maat aan onze klanten.

   Geschikt voor alle afvalsoorten

   Wij regelen de containerverhuur voor alle soorten afval: zuiver steen- en betonpuin, onzuiver puin (tegels, gewapend beton), zuiver zand, groenafval, houtafval, restafval & asbest. Voor groen-, hout- en restafval zijn er tevens vier verschillende maten van containers beschikbaar die gaan van 10m3 tot 30m3.

   Ze zijn dus geschikt voor het afvalvervoer van kleine tot grote hoeveelheden. Het afvaltransport was dus nog nooit zo eenvoudig. Bij ons bent u dus aan het juiste adres. Wij zijn actief in regio Pelt en alle omliggende gemeenten. In deze regio’s garanderen wij een uiterst snelle service zonder lange wachttijden. 

   Jouw container binnen 24u geleverd

   Wat ons kan onderscheiden van de concurrentie is dat wij de container vaak op de dag van de bestelling al plaatsen. De huur van de containers zal 4 kalenderdagen zijn, waarna er €5,- per dag extra wordt gerekend. U hebt dus tijd genoeg om uw afval af te voeren of de grondwerken uit te voeren. 

   Ook leveren wij verschillende grondstoffen en producten aan onze klanten. Bekijk hier een overzicht van onze leveringen.

   Bestel je container online

   Vermeld bij uw bestelling altijd je naam, adres, telefoonnummer, plaats en datum van levering en de soort/hoeveelheid van het afval. Wij garanderen een snelle afhandeling met topservice en scherpe prijzen. U kunt onze containers ook gebruiken voor het verplaatsen van uw materialen. Nadat de container door u geladen is met het gewenste materiaal, brengen wij die naar de door u aangeduide plaats en halen hem weer op nadat hij is afgeladen. Aarzel ons niet om ons te contacteren. Een telefoontje volstaat om een container te huren bij Terra Works.