Skip to main content
Terug naar overzicht

Prijzen Containerverhuur

Wat kost het om een afvalcontainer te huren?

De huurprijs van een afvalcontainer verschilt naargelang de afvalsoort. Onze kleinere containers van 10 kubieke meter zijn uiterst geschikt voor zuiver steen- en betonpuin (€180,-), onzuiver puin (€300,-) en zuiver zand (€150,-).

Daarnaast bieden wij ook nog grotere containers aan voor groenafval, houtafval en restafval, namelijk van 10m3, 12m3, 20m3 en 30m3.

Afhankelijk van de grootte en het soort afval hanteren we de volgende prijzen: 

Wat kost een container voor restafval? 

Wij bieden 4 verschillende containermaten aan voor restafval. Particulieren en bedrijven kunnen deze kwaliteitsvolle containers bij ons huren aan scherpe prijzen. Afhankelijk van de maat van de container variëren de huurprijzen. De prijs is telkens voor een huurperiode van 4 kalenderdagen en zijn all-in, behalve de 21% BTW. Na 4 kalenderdagen wordt er een meerprijs gevraagd van €5,- per dag. 

  • 10m3: €415,-
  • 12m3: €480,-
  • 20m3: €580,-
  • 30m3: €730,-

Wij verzorgen de levering en afvoer

Wij zorgen ervoor dat het aangeboden afval voor u op de goedkoopste en milieuvriendelijkste manier wordt afgevoerd. Een telefoontje volstaat om de volle container te komen ophalen.

U kunt onze containers ook gebruiken voor het verplaatsen van uw materialen. Nadat de container door u geladen is met het gewenste materiaal, brengen wij die naar de door u aangeduide plaats en halen hem weer op nadat hij is afgeladen.

Een all-in huurprijs

Wij hanteren de scherpste prijzen in de regio rondom Pelt. Hierboven denken wij ook mee met onze klanten. Wij bieden altijd de juiste oplossing afhankelijk van uw noden en leveren ook in het weekend. Deze snelle en betrouwbare oplossingen op maat maken het onze klant gemakkelijk om een container te huren. De stortkosten worden bepaald naargelang het gewicht. Bij 100% te recycleren afval, zoals zuiver zand, zuiver puin, A-hout, metaal, zijn de stortkosten gratis en moet alleen het transport van de container vergoed worden.
 Voor de specifieke prijs kan u best contact met ons opnemen. 

Uitstekende Service 

Dankzij onze flexibiliteit kunnen we u te allen tijde de beste service verlenen. Wij beloven dan ook dat uw container binnen de 24u na uw bestelling op de juiste bestemming staat. Ook in het weekend leveren wij steeds binnen de dag en blijven wij altijd bereikbaar voor onze klanten.

Door onze vele jaren ervaring in de containerverhuur kunnen wij flexibel meedenken met u en zorgen wij voor een all-in service. Wij willen er actief voor zorgen dat zoveel mogelijk afval op een milieuverantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gerecycleerd. Wij geven hoge prioriteit aan het milieu en hierin kunnen we een verschil maken. 

Nog vragen? 

Heeft u nog vragen of zijn er nog onduidelijkheden waar u mee zit? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Vul ons contactformulier in om advies of een prijs op maat te verkrijgen.