Skip to main content
Terug naar overzicht

Container huren in Noord-Limburg

Containerverhuur in Noord-Limburg 

Wilt u als particulier of bedrijf in Hamont-Achel, Lommel, Bocholt, Bree, Peer of Hechtel-Eksel eenvoudig en goedkoop een container huren om al uw afval in kwijt te kunnen? Schakel dan Terra Works in voor containerverhuur aan de scherpste prijzen in de regio!

Wij verwerken al uw afvalsoorten op een milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier waarbij het milieu het minst belast wordt. Op die manier hebt u zelf geen zorgen en weet u zeker dat uw afval op de juiste plaats terecht komt. 

Wij regelen alles voor u

Bij ons kunt u eenvoudig en snel een container huren en hoeft u zich geen zorgen te maken over complex vervoer van de containers. Dit regelen wij namelijk allemaal voor u. U hoeft enkel de container met uw afvalresten te vullen en ons vervolgens een seintje te geven. Zo eenvoudig is het!

Vooral Hamont-Achel, Pelt, Lommel, Bree, Peer, Bocholt en Hechtel-Eksel bieden we uiterst snelle service. Ook wordt je container steeds binnen 24 uur op locatie geleverd: bij ons krijg je 100% garantie dat je container binnen de dag op de juiste plek staat. 

Voordelige en milieuvriendelijke oplossing

Afhankelijk van de soort en de hoeveelheid afval bekijken we samen met de klant welke container het meest geschikt is om de afvalwerken te regelen. Een afvalcontainer is een zeer voordeligste en milieuvriendelijkste oplossing omdat wij ervoor zorgen dat het afval op de juiste plek terecht komt. Door onze vele jaren ervaring zijn wij hier expert in en hoeft u dit zelf niet te doen. 

De afvalsoort en grootte van de container bepalen voor u de huurprijs. Onze kleinere containers van 10 kubieke meter zijn uiterst geschikt voor zuiver steen- en betonpuin (€180,-), onzuiver puin (€300,-) en zuiver zand (€150,-). Daarnaast bieden wij ook nog grotere containers aan voor groenafval, houtafval en restafval, namelijk van 10m3, 12m3, 20m3 en 30m3.

Bekijk hier een overzicht van alle prijzen:

Containers geschikt voor alle afvalsoorten

Wij verhuren containers geschikt voor alle soorten afval: zuiver steen- en betonpuin, onzuiver puin (tegels, gewapend beton), zuiver zand, groenafval, houtafval, restafval & asbest. Voor groen-, hout- en restafval zijn er tevens vier verschillende maten van containers beschikbaar die gaan van 10m3 tot 30m3. Zo kunt u de container kiezen op basis van de hoeveelheid afval die u heeft. 

Ze zijn dus geschikt voor het afvalvervoer van kleine tot grote hoeveelheden. Bent u niet zeker welke u nodig heeft? Neem dan contact op met ons zodat wij advies op maat kunnen geven. 

Zwart grond, compost of andere producten nodig? 

Naast onze containerverhuur leveren wij ook verschillende producten zoals: zwart zand, aanvulgrond, gebroken mengpuin, gebroken betonpuin, gebroken asfaltpuin, stabilisé, metszand, compost, grind en meer. Binnen Hamont-Achel, Lommel, Bocholt, Bree, Peer of Hechtel-Eksel leveren wij gratis ongeverfd zuiver brandhout zoals paletten, bruggen, planken, aanvulgrond en mengpuin.


De snelste service in de regio

Wat ons kan onderscheiden van de concurrentie is dat wij de container vaak op de dag van de bestelling al plaatsen. De huur van de containers zal 4 kalenderdagen zijn, waarna er €5,- per dag extra wordt gerekend. U hebt dus tijd genoeg om uw afval af te voeren of de grondwerken uit te voeren. Vermeld bij uw bestelling altijd je naam, adres, telefoonnummer, plaats en datum van levering en de soort/hoeveelheid van het afval. Wij garanderen een snelle afhandeling met topservice en scherpe prijzen. 

Contacteer ons

Wilt u dus als particulier of bedrijf in Hamont-Achel, Lommel, Bocholt, Bree, Peer of Hechtel-Eksel eenvoudig en goedkoop een container huren om al uw afval in kwijt te kunnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel ons niet om ons te contacteren. Een telefoontje volstaat om een container te huren bij Terra Works.